30 september


Idag är det din dag hjärtat, jag saknar dig som fan ..
grattis på 18 årsdagen ..


Jag älskar dig "storebror"



tårarna rinner för dig ..


Dö alla!

skiter i allt nu, orkar inte blogga. dö hej

It's true ..


i'm
nothing without you baby, i love you i really do ..


Malin k Karlsson ..


jag saknar dig så det gör ont Malin .. tänker på dig varje dag, det går verkligen inte utan dig. varför gud, varför just Malin? det kunde lika gärna varit någon annan!? jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka Malin, verkligen vad som helst. jag orkar inte utan dig .. jag klarar inte av ett skit. snälla kom tillbaka .. jag älskar dig tills dagen jag dör älskling. / Din Anna ..

Fan ..

fyfan vad kallt det är .. håller jag på att bli sjuk? :( hoppas inte .. pain då alltså! sitter här och bara lyssnar musik och kollar runt på facebook, det är dött! idag vet jag inte vad som händer, ska nog till David sen, eller om han kommer hit. det får vi se :) igår var mina fastrar här också, det glömde jag säga! dom kom hit och åt med oss!

idag har jag inte varit i skolan, för att jag inte orkar. det är så mycket som händer just nu. så kan inte konsentera mig på skolan. vi får se vad som händer med det, vill ju självklart ha en utbildning men jag har inte den förmågan att jag kan stänga allt annat ute. jag oroar mig alltid för något, och just nu för min far. ni som läst min blogg vet vad som hänt. så tänker inte ta det igen .. men nej nu ska jag äta lunch med min far. PUSS!


Bästavän, jag saknar dig


Hejsan hoppsan lillebror!

idag har jag varit och klippt mig, och jag vart INTE nöjd. det var för kort .. :( *buhu* va med min lilla gej idag. vi hade det jätte mys, vi kollade fröken sverige :) sådär bra. orkar inte skriva så mycket, är sjukt trött idag .. ska ta mig ett vaaaaaaaaamt skönt bad. PUSS

Okej..?


GRATTIS TOVIS :*


grattis på 1års dagen Tova :*


Hur ska jag göra..? :(

ska strax gå ner till forum och möta Tiffany :) jag ska köpa en ny brunkräm. fattar inte vad som hänt med min hy .. får börja sola istället :) som alla andra gör..? sen när vi varit i forum ska vi vidare, ska möta mamma och klippa mig. är trött på min nuvarande hårfärg, blond utväxt och brunt hår? SNYGGT eller vad säger ni? antilngen vill jag ha ljusare eller mörkare igen. vet inte hur jag ska göra :/ hoppas någon har något bra tips?

kort ska mitt hår iallafall bli nu tror jag :| hoppas jag vågar!! men jag ska vara modig och våga! efter jag klippt mig drar vi väl hem eller något och äter någon gott! jag har ingen aning, det som händer mja det händer. skriver mer sen måste klä på mig och sminka mig PUSS!



YES!

nu sitter jag här och pratar med bästis! idag var jag ju på kalas, gud vad söt Tovis har blivit! hon kan nog gå snart :) hon fick en vagn, kläder och lite annat :) det vart ingen match, Daniel hade inte tränat så det vart inget för honom. får fråga bylund hur matchen gick .. hoppas dom vann! fick nyss veta att dom vann :) YEEEEEEEEEEES

ska nog lägga mig och kolla film snart, har så jävla helvetes ont i knät. får väl gå till doktorn -.- imorgon ska jag klippa mig och kanske färga håret. ska möta Tiffany när jag slutat skolan om jag orkar gå dit .. vi ska till forum och sen åker vi nog och möter min mamma och klipper mig :) nu orkar jag inte skriva mer .. slänger in en bilder på Tovis. PUSS


Kalas dags!

hejsan, har lite brottom, min storebror kommer och hämtar upp oss snart! vet inte vad jag ska ha på mig än, men blir väl svarta tights och någon söt topp! skriver mer ikväll PUSS!


Happy

ligger i sängen och snackar med alla osociala cpbarn på msn -.- varför kan ingen vara glad när jag äntligen är det? tiffany var här nyss, och vi kollade film :) vi såg thirteen. as bra film! kolla på den, pallar inte skriva vad den handlar om (a) ligger och väntar på att storebror ska komma hem .. när jag ringde honom var han på fest, och hur kunde jag gissa det .. -.-

ska sova snart, ska upp tidigt imorgon, kalas och match och grejer!! fett kul det ska bli att träffa alla grabbar igen .. har faktist saknat dom :$ undra hur Andreas ser ut nu hahaha! hoppas jag känner mig bättre imorgon också .. vill ju inte smitta Tovis! nej det här sög, ska ladda ner en film och kolla på den sen ska jag sova, ska upp tidigt imorgon. PUSS PÅ ER!



Vilken jacka ska man köpa..?


canada canada goose kort eller lång..?


eller en fjällis..?

I love my self


Fuck you


Storebror är hemma!

sitter här och dricker pepsimax och snackar med kim och frida på msn! har raderat lite bilder och så, ska ominstalera datan i veckan, ska bli skönt! bror ska hjälpa mig instalera photoshop också. :) så jag kan fixa header själv! *wiiiie* han och curys ska käka middag här ikväll :) undra vad det blir (a)

ikväll kommer nog Tiffany hit :) vi ska väl kolla någon film och bara ha det mys! imorgon är det kalas och match. hoppas det bästa laget vinner imorgon då! :) vet inte vad jag ska skriva mer riktigt .. är sjukt trött och irriterad. alla är så jävla störda idag -.- men nej nu får det räcka puss! slänger in en bild på mig själv mästerfotografen Frida har tagit (;



Sjuk och trött

en dålig dag, orkar inte göra något alls. bror kom aldrig hem inatt, han är väl hemma snart, hoppas jag iallafall. pappa pratar med han nu, och han är i södertälje! *jippe* idag händer typ ingeting tror jag, kanske träffar Tiffany en snabbis. får se hur jag mår. ikväll ska jag och bror laga en god middag! hoppas det blir något gott. skriver mer sen. slänger in en gammal bild på mig och sveafisen som jag hittade PUSS!


Hemma igen :D

äntligen hemma :) tror faktist att jag är alergisk mot pälsdjur .. men det får jag faan inte vara! för mina katter överger jag aldrig någonsin! det va en sjukt god middag, entrecote och potatisgratäng mums! sen kolla vi på tv, och min morsa va med! haha, på färjan 3! så jäävla tuff alltså, jag lovar dig (;

imorgon ska jag umgås med pappa och bror, David tjatar om att få träffa mig men det är så mycket just nu .. så har inte tid. vill på bio imorgon och se flickan som lekte med elden men får se hur pappa mår. hoppas han mår bra (a) sen på söndag är det kalas för Tovis! :D sen ska jag klippa mig! har sån damp på mitt hår, det är så sjukt slitet. måste verkligen börja sköta det. tänkte be dom fixa mina ögonbryn medans jag ändå är där. hoppas det blir bra! ska nog satsa på kort .. fast vi får se. kanske färgar ljusare :) men nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på min bror -.- han är inte hemma förens vid fyra eller fem. puss på er!


Bild 1 : Tova Bild 2 : Mina ögonstenar Bild 3 : Min underbar baby!

Drar iväg nu!

ska på middag hos min faster :) skriver mer sen PUSS PÅ ER!

Jag vet att du älskar mig


"#&%"!

Daniel skrev nyss att han kommer hem inatt vid två tiden och då måste jag tydligen vara vaken och släppa in honom för idioten har ingen nyckel! men pappa säger att han kan vara vaken, men vi får se hur det blir med det! nu sitter jag och snackar med David, och han säger inte så jävla mycket inte jag heller snackar mest med pappa. han ska ut på en promenad, så vill han ha med mig. men jag känner att jag inte orkar, är så jävla snuvig och jag har lock för öronen och är typ as irriterad kommer få damp när som helst!

så nu ska jag sluta skriva och göra något annat istället, men vad vet jag fan inte. någon som har något förslag?! kanske ska kolla på någon film, inte kollat film på typ år känns det som. eller nej jag ska sitta här och oroa mig för pappa, tänk om han ramlar ihop och dör! :o jadu, allt kan hända ;) men nej nu drar jag PUSS PÅ RUMPAN.



Pappa är hemma!

pappa kom hem igår, skönt men ändå inte. det är mycket som väntar .. och jag vet inte om jag kommer klara det, men vi får hoppas på det bästa! ikväll ska jag bara vara hemma, kan inte lämna pappa. han kan få en till hjärtifarkt vilken sekund som helst. och jag måste se till så att han tar sina mediciner! då är han tillbaka på ruta ett igen, han är 5 år igen .. men men han har alltid funnits där för mig, då måste jag finnas där för honom.

sitter och väntar på moster nu :) och vi ska handla, eftersom pappa inte får bära och anstränga sig än. men om en vecka då jävlar!! då får pappa sköta allt igen haha! klarar inte ens av skolan .. det känns så jävla jobbigt. vill inte lämna pappa .. vill inte att något ska hända. menmen, det är både hans och mitt fel. och ikväll blir det tacos mums! men nej nu ska jag klä på mig puss!



Jag ser allt ..


Sjuk *buhu*

är sjuk :( eller sjuk och sjuk, snuvig, hade ont i halsen igår men inte idag? ;o är sjukt seg iallafall. idag kommer pappa hem hoppas jag! och mamma åker hem .. så det var våran sista kväll igår! det sög ju, juste Tovis fyller ett år på måndag den 28/9! så det blir kalas på söndag :)

imorgon skulle jag tydligen träffa David, får se hur det blir med det. men men annars blir det bara en mysig hemmakväll med pappi! måste faktist ta hand om honom nu, känns som om han typ fyllt 80 bast -.- men men jag stöttar min pappa till 100% för han söttar mig till 100%! och vi ska klara det här. jag och bror ska snacka med någon psykolog, pappa har tydligen bestämt det. aja får se hur det blir med det också. nu ska jag sätta mig och kolla tv med mamma. puss!


storebror hihi!

Kommer du ihåg..?


HAHA!

ojoj fyfan vad kul jag har just nu! sitter och tjafsar med August på facebook xd han fick cp ryck och höll inte med mig om vad jag skrev. och jag skrev "Man kan inte hata någon man älskat, för då har man aldrig älskat den på riktigt" han höll verkligen inte med mig. ganska så kul, så börja mina vänner tjafsa emot :) älskar mina underbara vänner!

ska kolla på tv med mamma nu, storebror kommer inte hem förens på fredag .. det sög ju balle. saknar honom jätte mycket .. aja sånt är livet! imorgon blir det skolan O.o börjar känna mig sjuk :( ni får ha det så bra alla så hörs vi PUSS!



Jävla rökhosta -.-

har fått en sån jävla rökhosta, hur jävla jobbigt som helst! var hos pappa idag, han kommer nog få komma hem imorgon. känns skönt, men ändå inte. tänk om det händer igen..? vad ska jag göra då..? så många frågor som snurrar runt i huvudet. och jag orkar bara inte, men får inte ge upp nu. måste kämpa, ska försöka med skolan igen. ska gå i skolan 5 dagar i veckan i 2 veckor, sen får jag börja praktisera. hoppas jag klarar det! eller vad säger ni?

idag händer inte så mycket, har handlat lite mat och sånt. träffade min kusin Hendric också. det var inte direkt igår om jag säger så. ikväll är grannen med på tv! :D ska bli najs och se hur han klarar det. ;) han är med i superstars. haha min bardomskompis Sara säger att han suger, men men aldrig sätt programet så kan inget säga! nej nu ska jag ta mig ett varmt skönt bad. skriver mer sen puss


Özgur can

det var ett bra tag man träffade honom alltså ..
menmen han har väl fullt upp med musiken! jag brjuder på en bild och en låt :)


Gogmorgon? :o

tänk att jag är vaken redan nu -.- ville egentligen inte gå upp, men är tvungen, ska till skolan! :o igår snackade jag med Mikael, som jag inte snackat med på ett par månader ;o det var ganska skönt, äntligen fått höra din röst igen. igår var jag hemma, jag och mamma åt en god middag.

idag ska jag till sjukhuset med mamma, sen ska jag bara vara hemma, har lovat mamma det. eftersom hon åker hem imorgon, så då får jag och min bror klara oss självla! just fan han kommer hem idag! *jätte glad* så det ska bli skönt :) men nej nu ska jag fixa mig och dra skriver mer sen puss!


kan inte sluta lyssna på låten, jag saknar dig ..

Tack!

tack till alla som stöttar mig, men jag vill helst försöka klara mig själv ..
Jag tänker på dig varje dag pappa

Låt låten få tala för sig själv


Jag älskar min mamma!

sitter och väntar på mammi nu, hon har med sig en bakelse till mig :$ så ska vi kolla på någon film och bara ha det mys! Jag älskar min underbart söta mamma :*

Jennifer Daniela Harlin


jag vill bara säga tack för att du finns där, du är så otroligt söt! massa pussar och kramar till dig.

Yes yes!

19:00 Torvalla Sporthall på söndag!
äntligen är handbolls säsongen börjar igen! då kommer alla mina favoriter tillbaka, längtar!
Andreas, Oliver, Patrik, Christoper, Johan, John, Niklas, Thomas m.m!

Oliver och Patrik :)

älskling


Tack sötnos!

NY HEADER BY FRIDA tack sötnos :*

Du klarar det pappa ..

hejsan hoppsan! det var ett tag sen bloggen .. igår tillbringade jag min kväll på sjukhuset. som Adam skrev så ligger han där. imorgon kommer storebror hem! :) fan vad skönt det ska bli, men vet inte hur länge han stannar tyvärr ..

idag vet jag inte vad som händer, drar antagligen till sjukhuset om pappa orkar ta emot besök, det blir operation för honom idag, hoppas allt går bra .. PUSS


Anna tillbaka!

JAG ÄR TILLBAKA! saknat mig? :$ ska börja blogga igen, om jag orkar .. så mycket just nu.

Inlägg åt anna

Anna bad mig skriva detta åt henne. Hennes data är död och hennes pappa ligger på sjukhus.. så hon tar en "dö-paus" sa hon i exakta ord.
HEJDÅ!
Btw, jag kommer sluta blogga också, det var inte så kul :).. hejdå!


FEST!

Nu blir det fest ikväll!! :D skitnice. Blir att leta fest imorgon också tror jag, det helg föfan!
vad ska ni göra ikväll?'

Kvällens citat: "Kunskapen är en skattkista, övningen är nyckeln till den"


TJOHO

Hejsan! eller godmorgon menar jag. Vaknade för en stund sedan, sitter och äter frukost nu. Har egentligen inte tid med det måste plugga inför ett histrieprov som vi har första lektionen.. så ska plugga lite snabbt nu innan jag drar iväg till skolan. Haha, jag pluggar alltid i sista minut, men det tycks gå bra ändå. Slutar egentligen klockan 4 idag men så länge pallar jag verkligen inte sitta i skolan, på en fredag dessutom :O så efter provet går jag hem, säger att jag känner mig dålig eller så. FREEEDAG = FEEEEST :D viiisst? har längtat efter helgen asså. Så det är vad jag ska göra idag och i helgen, festa :) vad ska ni göra?

Dagens citat: "det viktigaste är inte att aldrig falla, utan att kuna resa sig efter varje fall"


NIGHTY!

Godnatt! nu äre dags att sova tycker jag. Ska upp vid halv 11 typ, börjar 12.30 imorn också :) hörs säkert då.
nattinatti / adam


(?)


E

LLERHUR? :)

trååååkigt -.- ...
adam

HEJ!

Hejhej! ska man berätta om sin dag eller? inte gjort så värst mycket idag. Slutatade vid fyra därefter mötte jag upp en kompis i stan och vi var där ett tag, gjorde inget särskillt. Sen när jag kom hem var jag med en kompis, bara chilla hos mig. Och nu sitter jag här och skriver.. GISSA VAD :O jag känner att jag håller på att bli SJUK!  :(( det kan man ju inte bli nu så här innan helgen och allt.. nej fyfan, hoppas verkligen jag inte blir sjuk. I helgen äre ju feest! vad ska ni göra i helgen?

Kvällen citat: "framtiden kommer av sig själv, det gör inte framstegen"


.

SSSKOLAN NUDÅ! hejdå, hoppas det blir ännu fler som läser idag! annars slutar jag, haha.

GODMORGON.

Nu har man vaknat till liv och sitter och gör ingenting. Lyssnar på musik och ska väl snart klä på mig. Ska jag lägga in en bild på det man så kallar "dagens outfit:" ? haha, det skulle jag aldrig göra, nej fyfan för bögigt..
Det är nog att jag bara bloggar liksom :) men idag vad ska jag göra då, ehm, jag ska hur som helst till skolan som börjar 12.30 (om ni kommer ihåg) och slutar 16.20 -.- men det ska jag väl klara av. Efter skolan ska jag göra massa saker, känns det som iaf ;o haha. Men det blir säkert bra de. Som jag sa tidigare är dom flesta så tråkiga! kommentera lite!
vad ska ni göra idag ?

Dagens citat:
"problem försvinner inte, dom byter form"


ADAM HÄR, återigen

GODKVÄLL! brukar man ju säga vid denna tidpunkt på dygnet..
Besökarna har faktist ökat! det gör det hela lite roligare ju :) hoppas det fortsätter så här.
Idag har vart en rätt så tråkig dag. Ah jag har ju berättat vad jag gjorde på förmiddagen och så, spelade ju in en reklamfilm sen pallra jag mig till skolan som slutade klockan 4, sent.. och nu ikväll har jag inte gjort mycket alls bara chillat hemma kollat tv och vart med en kompis snabbt sådär. Nu sitter jag och lyssnar på musik och äter rester från en kladdkaka! intressant va? nja, vet inte om de haha. vad gör ni? fett tråkiga, typ inga kommentarer eller så ? :o måste ju få lite respons eller något?! kom igen nu.

Kvällens citat: "jag är inte otrogen, utan trogen mot flera"


ADAM HÄR, igen

TJO!
Besökarna har faktist ökat idag, då är det ju kul att blogga. Eller kul och kul men det är i alla fall roligare då. Som sagt jag är fortfarande lite skeptisk till det här bloggandet det är verkligen inte min stil, menmen. Idag var jag ju som sagt tvungen att vakna hyfsat tidigt för klockan halv nio skulle jag vara vid östra station och spela in en reklamfilm. Det gick jättebra! det höll på till 11-tiden ungefär. Efter det åkte jag hem för att hämta mina grejer, och sedan bege mig till skolan som började halv ett idag som jag gör hela denna vecka eftersom jag går på jensen, jensen västra. För er som inte vet så går man ena veckan förmiddag (halv 9 - halv 1) ca. andra veckan går man eftermiddagar (halv 1 - halv 5)ca. skitskönt asså!
Tänker på vad man skriva mer?.. jag vet inte direkt vad jag ska göra idag, kanske spela fotboll lite senare. Älskar sporten, bara så ni vet liksom. Aja nu ska jag inte sitta något mer här och ödsla min tid haha..
Så vi hörs! KANSKE..om ni blir fler läsare, om det sjunker nu, nej då pallar jag inte :)
Föresten, är det någon som känner mig eller vet vem jag är ?


Håll käften jävla snorunge ..

jag stör mig så jävla hårt på snorungar som leker, så jävla äckligt omogna. KOM HIT ISTÄLLET FÖR ATT SNACKA EN MASSA SKIT. jag tror du vet vem du är -.-

Ett sista inlägg ..

orkade inte skriva igår vad jag gjorde, men jag och syster åkte till chansin och kollade på någon jävla thaifilm! ;o fast den sög så vi kolla idol istället! sen drog vi hemmåt :)

och idag ska jag till mamma som sagt, pappa säger att jag ska hitta en skola i fucking knivsta, aldrig säger jag bara! o.O ska kolla om det finns plats i högalidskolan. får hoppas på det bästa! PUSS


Chanciin! :D

ADAM HÄR

Kommer någon ihåg mig? haha.. det var ju min och annas blogg från början, jag gjorde ETT ynka inlägg sen bästämde jag mig för att sluta "när jag knappt börjat" eller jag skulle aldrig börja men det bara blev att jag var med på den här bloggen, aja. Har inget bättre för mig och kom på att jag kunde lösenordet hit, eftersom det var jag som kom på det. Och då kan jag ju ändå passa på att skriva några rader! såg att denna blogg har typ flera hundra läsare, så de ju nice... haha (; Som förra gången, ingen aning om vad jag ska skriva..öhm.. imorgon i allafall så ska jag upp relativt tidigt, för jag ska vara vid östra station vid halv9, ska spela in en reklamfilm! det ska bli rätt så kul, tjäna snabba pengar. Och efter det ska jag till skolan, då jag börjar 12.30 som jag för övrigt gör hela denna vecka :) men nu måste jag sova. GODNATT.

- Adam.

Hejdå stockholm ..

åker till mamma imorgon, allt är knas. Adam får sköta bloggen åt mig nu vafan! det är ju faktist hans blogg också. aja nås på luren hela tiden, eller jag svarar om jag orkar. drar till åland på lördag morgon kommer hem lördag eftermiddag igen. jag ville bara säga att jag älskar min syster Sara Edelsund så otroligt mycket, hon är allt. ha det bra PUSS

ett falsk leende kan alla ge även Anna..

Jag saknar dig!


Haha inte nyaste bilden på dig broder, men den får duga!


Patrik Bylund


Jag saknar dig storebror ..


Sara Edelsund

igår sov jag hos min älskling Sara! har saknat dig .. vi träffades runt ett och sen mötte vi sveafisen! och vi satt och rökte och snacka! sen drog han hem då drog vi vidare till saras mammas jobb. sen drog vi hem till sara och fixade lite och sånt. idag åt vi frukost ute i solen! sen tog vi på oss bikinin och gick ut och sola! sen tog vi en dusch!

och nu sitter jag här hemme ska börja fixa mig nu ska ut ikväll! jag vet inte vad vi ska göra men något mysigt hoppas jag! hon åker ju tillbaka imorgon .. brjuder på en bild på oss! PUSS


Robin Sthal!


hittade låten jag lyssna på igår, lyssna på hans låt jag DÖR för hans röst ..


The hills season 5 - COMING UP!


Sesong fem börjar den 28 september! det måste man ju bara se alltså! eller vad säge ni? :) gud vad jag läntar! vem är eran favorit? :) jag har ingen jag gillar alla, men jag hatar spencer! men vem gör inte det? :) hoppas det blir en bra sesong igen! jag älskar programet!


JA, min kamera funkar!

yes, kameran va inte trasig! vi gick till expert och köpte en ny laddare! =) sen åkte jag till bästavän! och vi snackade om allt .. och sen snacka jag med mr hemlig i telefonen hela vägen hem :$

Ingen skola imorgon, vi ska på något jävla museeum tänker inte gå .. -.- är as hungrig ska fixa något att äta sen ska jag lägga mig i sängen och blo på tv! =) haha, hitta en massa gammla bilder i kameran, bjuder på dom. KYSS



bild 1 : Jag och min brors tjej :)
bild 2 : bästavän ..

Oh i love it!

Kolla vad snygga Digitalkameror det finns!


Vill ha en ny kamrera!

fick sluta tidigt idag ;o fick en uppgift att göra sen fick jag gå :D ska åka och köpa en ny laddare till min kamera, men ska flörta med pappa så kanske jag får en ny kamera ;$ för det är vad jag vill ..  :( sitter och kolla prisera (a) men men vi får hoppas på det bästa :)

ska till min bästakillkompis sen, och vi ska vara med Simon! och jag vet inte vad vi ska göra, kolla film eller något antar jag. lova att äta middag med pappa idag så vi ska äta middag sen! hoppas han lagar något gott! :) nu ska jag äta lunch ha det bra snyggingar KYSS!


kolla vad snygg! har en lika dan nu fast från sony med 8.1 mega pixlar (;

Jag saknar dig extra mamma! :(

sitter och snackar lite med min bästis mamma, eller min mamma också kallar henne mamma (a) jag saknar dig! :( och dig såklart bästavän .. menmen sånt är livet. hatar att sakna folk, det gör så ont.

aja imorgon ska jag träffa min bästa killkompis och Simon tror jag :$ jag saknar faktist Simon så det ska bli kul :$ men nu ska jag forsätta äta mina mackor sen sova! puss! slänger in en bild på mig och bästis!



Veckans snygging!

Det blir min kära vän Mikael Demirörs! I MISS YOU HOTTIE! :$


Ätligen klar ..

ätligen städat klart! väntar på pappi, han kommer strax! han ville snacka lite med mig, fast han tror att jag varit i skolan idag ;$ men men! man ska inte ljuga för sin far men det skiter jag i (a) smsar lite med Kim! :) ska lägga mig i badet snart! jag bjuder på en snygg bild och en bra låt haha!!


Suck ..

är hemma nu .. kom mer försent än jag trodde. flickan som ska gå i min klass va där idag, men jag pallade verkligen inte vara kvar. känner mig så misslyckad, men men det kan jag ändra på men hur vet jag inte. jag är inte en sån person som kan bestämma mig för något sen bara fixa det. det kan fan ta år innan jag fixat något ..

Aja nu ska jag iallafall äta något och sen forsätta fixa i mitt rum, ska nog faktist damsuga också! ;$ jag har fan inte städat mitt rum på år :| måste verkligen börja göra det, för det ser trevligare ut! men bädda min säng tänker jag inte börja göra, för det är FETT onödigt! -.- någon som håller med mig..? :) aja nu taggar jag ha det bra suckers!

jag önskar fort du vore min ..

Seg

har precis duschat, och vaknat eller har jag det..? :| orkar verkligen inte gå till skolan, pain varje morgon vafan! orkar inte vara i skolan nu, ska vara där till tio sen drar jag vid lunchen igen, orkar verkligen inte. tror inte jag kommer klara det.

Patricia Appelgren är det som får mig att orka allt, att ens orka andas varje dag, hela tiden, varje sekund. Jag är evigt tacksam att jag har dig hjärat, jag älsakr dig tills dagen jag dör.


Bara för vi är snygga!

kom precis hem, har varit i slussen med Patricia och vi mötte Jens och tog en cigg. sen tog jag och Patricia älskling en massa snygga bilder ;$ idag var jag inte i skolan, pallade inte. med gick till kuratorn klocka tre och snacka lite med henne. det är en brud som ska gå i min klass men hon kommer aldrig? O.o aja, hoppas hon börjar komma annars byter jag skola! Patricia kom hit vid fyra, vi åkte och handla sen åt vi middag sen kolla vi film. sen åkte hon hem och jag hem. sitter här med en ansiktsmask ;$ ska tvätta bort den nu!

Imorgon ska jag till skolan, eller jag måste :/ hoppas jag kommer upp bara! imorgon efter skolan tänkte jag åka hem och fortsätta röja i mitt rum, sen måste jag tvätta också O.o sen ska jag umgås med min kära far och äta middag med honom! puss


vi är klart sexigast!

Bästa


Jag är så söt!

haha hitta en massa gammla bilder på mig genom åren ;o

södertälje länge sen haha ;o


Haha i brottby för 1000 år sen!


Haha lilla söta Anna!


Vi målade på våran kropp på dagis ;o


Haha på dagis ;$


Haha jag och tiffany!


FJORTIS ANNW


HAHA as lääänge sen snygg visst? (a)


HAHA TÄNK ATT JAG SÄTT UT SÅHÄR :|


Haha på dagis, visst är vi söta? :'D jag i rosa till höger


Länge sen ..


HAHA, typ 100 år sen? ;o


1000000000 år sen


Sommaren 08 eller 07



Mitt namn är Robin

för typ ett år sen bestämde jag och min bästavän oss för att driva med en tjej som heter Sofia och säga att vi var killar .. vi trodde det skulle gå åt skogen men det gick as bra, hon gick på oss och allt! men tillslut kom hon på min bästis så var det bara jag kvar, men jag ville avslöja med det gjorde jag inte. så jag forsatte ett bra tag, jag berättade värsta historian om hur mitt liv var och shit, sickade en bild på en modell som heter Oscar och sa att det var jag, skickade tydligen någon bild på nåns kuk också och sa att det va min! :o idag har hon tyvärr avslöjat mig och vi är vänner och snackar, men jag skäms. det gör jag verkligen, hur kunde jag komma på en sån här sjuk sak liksom? det va min lilla story det ;$ förlåt så jätte mycket Sofia! =(

här är Oscar, det var dom här bilderna jag använde och sa att det var jag ;$

Bästa kvällen på länge!

igår var fan bästa kvällen på länge, Fanny och Tiffany kom hit igår och åt middag! vi gick till maxi och handla mat för 150 kr :D det va as najs! sen när vi sitter och äter bestämmer vi oss för att åka till björknäs och kolla 12 stitches sista speling! fyfan alltså, dom har hänt med ända sen 7an! kommer ihåg, man gick på varenda jävla spelning! aja tack för tre underbara år! :) sen åkte jag och Tiffany in till stan och mötte Niklas så fixa vi cigg. sen åkte vi hem till mig och kolla film! sen somna vi haha, va fan as trött igår!

Nu sitter jag här och lägger in musik på min ipod, ska åka till landet snart. ska möta Josefine i tc vid halv tre :) det ska bli skit mys att få umgås med henne igen, inte träffat henne på år! :o nu ska jag packa och fixa mig klar! lägger in bilder snart, håller på att få dom av Fanny (; puss puss!

"Annw och Fannw" =)

Anna och Tiffany! =)

Kan inte fatta att du redan lämnat mig

nu har du verkligen åkt Daniel .. det känns så sjukt jobbigt. men men, jag vill ju såklart att du ska ha ett jobb och pengar .. men fick jag önska skulle du stannat kvar här med mig. jag älskar dig glöm aldrig det!

åker till landet imorgon, med Josefine:) ff ikväll! :D får se vad som händer, kommer nog inte orka blogga mer idag tårarna rinner som aldrig förr. men jag ska försöka iallafall! Tiffany kanske kommer hit på middag, får hoppas det! för jag hatar att vara ensam när jag är ledsen :'/ aja nu ska jag gå och kolla på tv vi hörs puss puss!


Storebror ..

Du åker verkligen idag, jag kommer sakna dig. Vet inte hur jag ska klara mig utan dig, jag behöver dig vid min sida för att klara allt. Vi som just fått tillbaka våran kontakt och allt .. Aja det är väl bara att börja om när du kommer hem om typ ett år (?) Men jag hoppas det kommer vara som förut, det är allt jag önskar. Det finns inga ord Daniel, tårarna bara forsar ner .. Jag älskar dig så otroligt mycket, hoppas du kommer hem lika fort du åkte. Lycka till med allt, jag lämnar dig aldrig storebror, det svär jag på. Och jag ska göra dig stolt, jag ska försöka mitt bästa. Jag vet att du vill att jag inte ska sluta som dig, jag ska visa dig att jag kan så sjukt mycket bättre. Men det kommer gå tungt utan dig i början, men jag ska verkligen försöka för din skull. Jag saknar dig redan Daniel .. Jag hoppas verkligen du ringer mig varje dag, så du ändå finns där. För jag klarar mig inte utan dig. Du va min bästavän .. Jag glömmer aldrig någonsin våra minnen eller dig / Din lillasyster Anna V

Veckans snygging!

Det blir helt klart Jim Snygg! Jag dör ..


En dag kvar ..


Ja då var det bara en dag kvar då .. Sen flyttar du verkligen på riktigt. 14:25 går tåget. Det känns inte som om du ska flytta. Men det kommer väl efteråt antar jag (?) Jag kommer sakna dig otroligt mycket det kommer jag verkligen göra. Jag älskar dig storebror! Hoppas du kommer hem lika fort som du åker .. / Din lillasyster Anna

I'm sorry

jag klarar inte det här alltså, skiter i skolan snart. i need you ..

Snyggaste bilen!


volvo 240, i just love it!


Anna tipar

Jag skulle vilja tipsa om världens bästa bok! Den heter 14 år till salu och den hanlar om en tjej som börjar sälja sig själv, och fastnar i det. Jag vet det låter sjukt! Men men, boken är så sjukt bra skriven. Den är ju sann också .. Och det som är bra med boken är att flickan som det handlar om har skrivit egna ord i boken. För under den här tiden då hon sålde sig så skrev hon som en dagbok, fast på datan. Och hon förlorar sin bästavän och en massa saker. Ni måste bara läsa den här boken! Börjar man läsa den, så kan man bara inte sluta!

Lee Stafford- torrschampo

Min kompis rekomenderade torrschampo igår. Hon snackade om att det skulle vara bra så jag köpte det idag! Får se hur det funkar :) Men det kan ju vara skönt att skuta upp hårtvätten en extra dag!

Jag älskar mina ögon!

Jag ska faktist försöka göra min blogg lite snyggare, ska börja lägga in bilder vid varje inlägg ser så tråkigt ut annars tycker jag .. Hursomhelst, idag var jag i skolan kom försten så jag började 10:10 då jag gjorde svenska test sedan engelska test sen fick jag skriva någon jävla uppsats! men min lärare gillade den! Nu sitter jag här vid datan bara och inte gör något alls, ska hänga min brors tvätt snart så får jag 100 kr! *woho* aldrig fått pengar av honom liksom. Han åker till norge på fredag och blir borta i ett år kanske (?) Kommer få det jobbigt men men, sånt är livet? Efter det ska jag ut och möta Tiffany! Köpte en ögonfransböjare igår på rasten, hade en förut men den försvann..? :o Aja ni får ha det så bra så skriver jag mer sen! PUSS

Vem är bäst? JO Anna! :)

har gått från att röka ETT PAKET till EN cigg om dagen, visst är jag duktig!? :o

10 saker ni inte visste om mig ..



1. jag är sjukt kräsen, har något gått ut för en dag eller någon timme sen äter jag det inte ..
2. jag har astma ..
3. jag har inte gått i skolan på ungefär två år
4. rock är det bästa som finns! lever inte utan det
5. jag har aldrig haft ett seriöst förhållande
6. jag är världens blygaste
7. jag brukar somna i badkaret om jag badar på morgonen :$
8. jag hade världens sämsta självförtroene.
9. jag tål inte ordet "nej" då får jag damp
10. jag älskar bröst ( jag är bröstfixerad NEJ JAG ÄR INTE LEBB

LOVE / Anna

Typ tråk? :D

Vad heter du? Anna
Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? Yes :$
Är du kär? Ja
Gjort nåt du ångrar? Mm
Velat bli tillsammans med ditt ex igen? BIG YES
Är du blyg? Jätte :$
Vilken årstid gillar du mest? Vintern!!
Favoritdjur? Katt!
Vad består din garderob av? kläder och skräp ;D
Hur mycket pengar har du varje månad? Beror på..? :o
Vad köpte du senast? En hamburgare HEHE
Den bästa filmen? never back down och the notebook!
Vad är klockan just nu? 15:50
Hur mår du? sämst
Vem kysste du senast? Erik
Har du åkt moped någon gång? Ja? haha? :o
Är du mörkrädd? Nää (a)
Vart skulle du helst vilja ha piercing? fittan
Saft eller alkohol? Saft!!
Största svaghet? har typ ingen? :D
Röker du? har slutat
Bästa bok? 14 år till slau
Blivit rånad? Nope
Humör just nu? Trött och sur
Vilka internetsidor besöker du varje dag? bloggar, facebook, mja typ det? :)
Vad slösar du mest pengar på? vetefan allt möjligt
Vad dricker du för alkohol? ingen alls?
Kan man vara vän med sitt ex? Ja?!
Favoritchoklad? marabou! :$
Varit kär i en kändis? Haha nej? :p 
Har du lätt för att kunna lita på folk? Typ inte
Är du lycklig?
Använder du smink? när det behövs
Hur ofta motionerar du? aldrig hahhaha 
Vad har du för drömmar? eh?
Blivit tagen/hämtad av polis? nej :D
Blivit förföljd? vet inte xd
Hur svarar du i hemtelefonen? hallå..?
Hur svarar du i mobiltelefonen? HEJ ÄLSKLING
Ringer det mycket till dig? klart!
Ringer du mycket? När jag har pengar
Vem ringde du senast? Roxiii
Hur mycket pengar har du? är pank? :(
Antal timmar sömn inatt? fem kansek?
Sover du ensam i natt? MM
Vem sov du hos senast? Mamma tror jag
Vem sov hos dig senast? Erik
Vem vet mest om dig? Ingen
Vem vet du mest om? ingen
Vad ser du fram emot? att få träffa *****
Vad vill du just nu?
Vem hånar du? mååånga
Vem längtar du mest efter? ALBIN!
Vem vill du helst slippa? jadu, många!
Vem stör du dig på? allt för många
Vem vill du sova bredvid inatt? Albin :$ 
Vilken årstid är det nu? Typ höst? :(
Anser du dig själv snygg? självklart!
Har du varit kär? Jaa!
Är du en bra partner? nej
Har någon varit otrogen mot dig? nej
Har någon varit otrogen mot någon? Ja
Har du varit otrogen? mm
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? beror på
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? nää haha
Vad åt du senast? mjölk och flingor!
Är du polare med grannarna? eh nä? :o

RSS 2.0